Briketi za roštilj

Koji tip roštilja Vam odgovara?

Briketi za roštilj

Standard

Detaljnije

Briketi za roštilj

Vrelina

Detaljnije

Briketi za roštilj

Gurman

Detaljnije

Koji tip roštilja vam odgovara?

Da bismo podvukli Vašu individualnost prilikom pripemanja roštilja, proizveli smo brikete koji se upravljaju prema Vašem ličnom ukusu i potrebama.

- Standard

- Vrelina

- Gurman

Naš briket savršene recepture je spoj različitih vrsta ćumura, proizveden novom tehnologijom.

Isprobajte lično koji vam najviše odgovara.

Standard

Briket sa dužim trajanjem žara

Sastav iz selekcije našeg visoko kvalitetnog drvenog uglja za roštilj. Koncentracijom sitne granulacije drvenog uglja, sadržaj ugljenika po jedinici zapremine se povećava i produžava se vreme sagorevanja. Komprimovani ugalj vodi do toga da se toplota oslobađa u dužem vremenskom periodu.

Standard briket je idealan za veče kada ćete duže vremena provesti uz roštilj. Na primer, аkо i ne stignu svi prijatelji u isto vreme ili ako imate roštilj koji treba duže da se priprema, Standard briketi su pravo rešenje za Vas. Vrelina

Briket sa jačom temperaturom žara

Sastav od izuzetno kvalitetnog drvenog uglja, bogatog energijom. Briket koji se brzo pali i intenzivno emituje toplotu. 

Briket Vrelina je idealan za roštilj koji se priprema na intenzivnoj toploti, ali gde proces pripremanja hrane ne bi trebalo da traje dugo, već podrazumeva prženje na visokoj temperaturi za kratko vreme. Sa Vrelinom možete Vašoj hrani dati hrskavu koricu koja čuva sok unutra.

Naš briket “Vrelina” koriste vrhunski profesionalni kuvari, koji znaju sve tajne svog zanata. Probajte i Vi da doprete u tajne vrhunskih majstora roštiljanja. 

Gurman

Briket sa mirisom dima

Sastoji se od visoko kvalitetnog uglja za roštilj u kome mi čuvamo prirodnu aromu dima. Puna aroma razvija se tek prilikom roštiljanja i daje Vašim pažljivo odabranim komadima mesa jednu posebnu notu ukusa, koja će oduševiti sve istinske gurmane.

Naš dimni briket će redefinisati Vaš roštilj. Kada ga jednom probate shvatićete zašto smo mu dali baš ovaj naziv.

Proizvodi

Ćumur i Briket

Brzo, čisto, ukusno
Detaljnije

Biougalj

Sačuvajmo planetu
Detaljnije

Drvo

Ekološki sertifikovan energent
Detaljnije